Uitvaarleidster

Lia is per 1 januari 2018 de eerste uitvaartleidster van onze vereniging. Zij heeft jarenlange werkervaring en ondersteunt u op een persoonlijke manier bij het regelen van een uitvaart. Lia werkt ook als eerte uitvaartleidster voor de RK Begrafenisvereniging St. Barbara, onze zustervereniging in Schoorl.

Gerda is sinds 2000 als uitvaartleidster aan de vereniging verbonden. Wanneer Lia Rezelman is verhinderd, wordt Gerda namens de vereniging gevraagd om als uitvaartleidster op te treden. Gerda werkt ook voor de RK Begrafenisvereniging St. Barbara, onze zustervereniging in Schoorl.

Gré Sinnema en Margreeth Novak zijn uitvaartleidsters die bij grote drukte gevraagd worden om voor ons een uitvaart te begeleiden. Zij werken als zelfstandig uitvaartondernemers maar zijn beschikbaar voor onze vereniging.

Met deze vier professionele uitvaartleidsters kunnen wij u te allen tijde van dienst zijn.
De wensen van de familie van de nabestaanden worden hierbij gerespecteerd. Alle dames werken
vanuit een persoonlijke betrokkenheid.