Uitvaarleidsters

Lia Rezelman

Monique Karsten

Els Beemsterboer

Lia is per 1 januari 2018 de eerste uitvaartleidster van onze vereniging. Zij heeft jarenlange werkervaring en ondersteunt u op een persoonlijke manier bij het regelen van een uitvaart. Lia werkt ook als eerste uitvaartleidster voor de                                    R.K. Begrafenisvereniging St. Barbara Schoorl.

Monique is per 1 januari 2019 als uitvaartleidster aan de vereniging verbonden. Monique is ook als uitvaartleidster voor de R.K. Begrafenisvereniging St. Barbara Schoorl werkzaam.

Els is per 1 februari 2020 als uitvaartleidster aan de vereniging verbonden. Els is ook  als uitvaartleidster voor de R.K. Begrafenisvereniging St. Barbara Schoorl werkzaam.

Met deze professionele uitvaartleidsters kunnen wij u te allen tijde van dienst zijn. De wensen van de familie van de nabestaanden worden hierbij gerespecteerd. Onze uitvaartleidsters werken vanuit een persoonlijke betrokkenheid.