Lifetri


Lifetri Uitvaartverzekeringen “prima keus”.

Bij Uitvaartvereniging De Laatste Eer streven we er naar om elke uitvaart zo goed mogelijk uit te voeren. Een juiste uitvoering van de persoonlijke wensen van de overledene, de wensen van de nabestaanden en de regionale gebruiken en tradities zijn hierbij erg belangrijk. De uitvaartkosten worden voornamelijk bepaald door de uitvaartwensen maar ook door het lokale prijsniveau. Een uitvaart in Noord-Holland verloopt en kost nu eenmaal niet hetzelfde als in Gelderland. We onderkennen het belang dat de consument heeft om een passende voorziening te treffen voor de uitvaart. Een uitvaartverzekering kan daarom interessant zijn om de kosten van een uitvaart te dekken.

Lokale prijzen

Om deze doelstelling te bereiken geeft Uitvaartvereniging De Laatste Eer jaarlijks de lokale prijzen van Schoorl en omgeving door aan uitvaartverzekeraar Lifetri. Voor mensen uit de regio Schoorl worden de uitvaartverzekeringen van Lifetri dan ook gebaseerd op deze prijzen. Hierdoor kan een op maat gemaakte uitvaartverzekering worden aangeboden die aansluit bij de persoonlijke wensen én de lokale kosten.

Premie uitvaartverzekering berekenen

Bij Lifitri kunt u, net als bij vele andere partijen op internet, de premie van een uitvaartverzekering berekenen. De Consumentenbond adviseerde in haar gids van januari 2012 te letten op zaken als de looptijd, soort uitvaartverzekering, keuzevrijheid van uitvaartverzorger en de te betalen premie. De natura uitvaartverzekering van Nuvema noemde ze hierbij “een prima keus”. Vanaf augustus 2019 is de naam Nuvema verandert in Lifetri. www.lifetri.nl