Uitvaartkrant


Van de bestuurstafel

In 2015 hebben wij er voor gekozen om de uitvaartkrant weer volledig in de Duinstreek te laten opnemen, in het hart van deze krant. Wat willen wij in deze allerlaatste editie onder uw aandacht brengen?

Ja wel, u leest het goed. Deze editie, de 15e uitvaartkrant is de allerlaatste in de reeks die begonnen is in het jaar 2001. Ook een uitvaartvereniging van ruim 90 jaar moet met haar tijd mee. Er wordt nagedacht over een nieuwe vorm van nieuwsverspreiding. Misschien een digitale nieuwsbrief? We zijn er op dit moment nog niet uit. Gaan we wel voor digitaal verspreiden dan hebben wij zo veel mogelijk e-mailadressen van onze leden nodig. Verderop in deze krant leest u meer hierover.

Het bestuur van DLE is ook naarstig op zoek naar nieuwe, jongere, bestuursleden. Als u dit leest, denk er dan eens over na of het niet iets voor u is.

In de samenvatting van het jaarverslag 2014 kunt u lezen hoe het jaar is verlopen. Er zijn 59 nieuwe leden bijgekomen. Dat betekent dat uitvaartvereniging DLE nu 850 leden telt en goed bekend is bij de inwoners van ons dorp. We hadden ook weer een jubilaris. Jack Borst, ruim 13 jaar drager bij onze vereniging. Op de jaarvergadering hebben we een nieuw bestuurslid aangesteld: Anouke Butter. Zij stelt zich zelf aan u voor op pagina 2.

Op 6 november 2014, werd in het kader van kennisoverdracht een avond georganiseerd voor het voltallige bestuur, dragers en uitvaartleidsters. Het was een leerzame avond.

De website van de vereniging blijft een vast gegeven voor informatie. Inmiddels is het e-mail adres van de vereniging gewijzigd in info@uitvaartschoorl.nl. Wij hopen dat deze krant uw eventuele vragen kan beantwoorden, zo niet dan staan wij altijd persoonlijk voor u klaar om u
van dienst te zijn.

Met vriendelijke groeten, het bestuur.

 

Download hier de krant als PDF:

Uitvaartkrant 2015 | PDF 2,17 MB

 

Oudere edities:

Uitvaartkrant 2014 | PDF 6,72 MB

Uitvaartkrant 2013 | PDF 2,94 MB

Uitvaartkrant 2012 | PDF 775 KB

Uitvaartkrant 2011 | PDF 1025 KB

 

Om de Schoorlse Uitvaartkrant te kunnen lezen heeft u een PDF-lezer nodig. Klik hier om Adobe Reader te downloaden.